Workshopok

Tanfolyamok

Programok

Korlátlan Gazdagság Program

Ha ezidáig sikertelenül próbálkoztál pénz bevonzásával, bőség megteremtésével, akkor ez a program Neked szól! 5 hét alatt végigvezetlek a pénz teremtésének alapjain, megszűntetjük a pénz blokkjaidat és kialakítjuk a gazdagsághoz szükséges hitrendszereidet! A siker garantált!

Szerelem Megteremtése Program

Ebben a 4 hetes programban lépésről lépésre végigvezetlek azon, mi szükséges ahhoz, hogy megteremtsd a számodra tökéletes párkapcsolatot. Akár konkrét személyre vágysz, akár kitárod a karod az ismeretlen előtt, de még ha a jelenlegi kapcsolatodon szeretnél is javítani, ez a program Neked szól!

Manifesztációs workshop

Ebben a workshopban megtanítalak rá, hogyan működik a manifesztáció, valamint ismertetek veled egy formulát, amivel garantált sikert érhetsz el minden egyes teremtésed során. A workshop tartalmazza egy rövid manifesztációs meditatív vizualizációt is, amit velem együtt gyakorolhatsz!

stressz-mentes élet workshop

Tudtad, hogy a manifesztációd legnagyobb gátja az életedben jelenlévő állandó stressz? A mai világban folyamatosan túl vagyunk stimulálva, a szervezetünk folyamatosan veszélyt érzékel, ez az állapot pedig nem alkalmas a teremtésre – legyen az új élet teremtése, új munkahely, új párkapcsolat, vagy gyógyulás. Hiába várod a megváltást, mert az csak akkor tud manifesztálódni, ha visszahozod a szervezeted homeosztázisba.