A Korlátlan Gazdagság Program NEKED készült!

A program elvégzésével:

Ha eleged van abból, hogy...

Vagy csak...

Bármelyikről is legyen szó, segítek neked elérni a célod!

Nincs különbség 100 Ft és 1 millió Ft manifesztálása között...

…mégis számtalan nézőm keres meg azzal, hogy bár apróbb összegeket sikeresen meg tud teremteni, de a nagy áttörésre hónapok/évek óta hiába vár – a gazdagság csak nem jön. Ennek oka a számtalan pénzügyi blokk, amik a tudatalattinkban ügyködnek a háttérben és gátolják, hogy a mostaninál kedvezőbb pénzügyi helyzetet teremtsünk! Ezek kiikatatása nélkül soha nem tapasztalhatjuk meg a gazdagsággal járó felemelő szabadságot! Nem egyszerű munka, de nem lehetetlen. Én vagyok rá az élő példa.

Ha esetleg nem a YouTube csatornámról tévedtél ide, bemutatkozom: Prepok Zsuzsi vagyok, Skóciában élő NLP és Life Coach, valamint hipnoterapeuta. Kisgyerekként folyamatosan megtapasztaltam, milyen érzés, hogy nekem nem elérhető, ami a többi gyereknek igen. Mi nem engedhetjük meg magunknak. Sítáborok, márkás cipők, tengerparti nyaralások – ezek nekem egy más világ szimbólumai voltak. Felnőve újra meg kellett tapasztalnom, immár két pici gyerek édesanyjaként a nélkülözést. A hirtelen válásomat követően azon kaptam magam, hogy egyedül maradtam külföldön a lányaimmal, munka nélkül, család nélkül, segítség nélkül. Ekkor szembesülnöm kellett azzal, hogy vagy bevetem minden manifesztációs tudásomat és megteremtem magunknak a pénzügyi biztonságot, vagy ki tudja, mi lesz… Évek kemény munkájával, próbálkozásaival, tanulásával elértem a célomat. Mára egy olyan pénzügyi biztonságban élünk, amiről soha életemben álmodni sem mertem!

És most, évek múltán, több évnyi gyakorlattal a hátam mögött szeretném Neked is átadni ezt a tudást! Szeretném megosztani Veled mindazt, ami nekem bevált. Kikísérleteztem, hogy mi működik és mi nem,  hogy mi a menete a gazdagság manifesztálásának. A Korlátlan Gazdagság Program végigvezet Téged azon a folyamaton, ami nekem is megteremtette az életemben a pénzügyi szabadságot, bőséget. 

Megéltem, megtapasztaltam a szükséget, a szűkölködést, a szegénységet. Senkinek nem kívánom az álmatlan éjszakákat, a gyomorgörcsöt, a torokszorítást, a folyamatos aggódást. Éppen ezért szeretném minél több emberhez eljuttatni az eszközt, ami segít kikecmeregni a gödörből.

Tudom, hogy felmerült benned:
"Én ezt nem engedhetem meg magamnak...". DE mi van, ha azt mondom neked, hogy

NEM engedheted meg magadnak, hogy NE jelentkezz a programra!​

Miért más eredményesebb különlegesebb ez a program, mint a többi?

Mert nem csak egy ledarált, száraz pénzügyi előadást kapsz, hanem konkrét, bevált eszközöket arra, hogyan szabadulj meg a gazdagságot blokkoló hitrendszereidtől! A gazdagoknak gazdagság-tudatuk van. Enélkül SOHA SENKI nem teremtett még vagyont! És ebben a programban ugyanazokat az eszközöket tanítom meg neked, amikkel én kialakítottam a saját gazdagság-tudatomat és megteremtettem a pénzügyi szabadságot!

Engedd meg, hogy egy történettel szemléltessem...

Volt egyszer egy férfi, aki borongós gondolataiba merülve nem vette észre, hogy az útját egy gödör keresztezi és belezuhant. Hiába kiabált, senki nem sietett a segítségére – az emberek oda se nézve elmentek a gödör mellet. Hiába próbált kimászni, minduntalan visszazuhant. Fáradt volt, nyomorultul érezte magát, egyre reménytelenebbnek érezte, hogy bárki a segítségére siet, hogy valaha kijut a gödörből. 

Újra segítségért kiáltott mégis, és ezúttal úgy tűnt, valaki észrevette. Egy orvos bukkant fel a gödör szélén, kérdezgetni kezdte, mi a panasza, hol sérült meg? A férfi frusztráltan felsorolta a sérüléseit. Az orvos előkapott a táskájából egy receptet, amire felírt egy erős fájdalomcsillapítót, majd átnyújtotta a férfinak és tovább állt. 

A férfi kétségbeesetten kiáltott utána, de hiába. Ekkor feltűnt egy újabb arc a gödör szélén. Mégiscsak meghallotta valaki. Ezúttal egy pszichológus sietett segítségére. A férfi elhadarta, hogy beleesett ebbe a gödörbe és nem tud kimászni. A pszichológus figyelmesen hallgatta, közben bólogatott, hümmögött. Majd megkérdezte, mióta van a gödörben, hogyan esett bele, mi vezetett idáig? A férfi válaszolt erre. A pszichológus pedig levonta a következtetést, hogy bizonyára a múlt vezetett ide, minden korábbi lépése a gödör felé vezette a gyerekkorától kezdve. Majd ránézett az órájára, megígérte, hogy legközelebb tovább boncolgatják a problémát és elment.

A férfi ekkor már teljesen maga alatt volt. Nem látott kiutat. Nem kiáltott segítségért. Nem próbált meg kimászni. Csak csendben bámult maga elé és az arcát könnyek csíkozták.

Váratlanul egy újabb arc bukkant fel a feje fölött. Lekiáltott a férfinak: ‘Segítsek kimászni?’. A férfi erőtlenül bólintott, mire a illető se szó, se beszéd beugrott a gödörbe.  A férfi meghökkenten kiáltott fel: ‘Ennek mi értelme volt? Most ketten ragadtunk itt!’. Erre a másik fél csak ennyit felelt: ‘Egyszer én is beleestem ebbe a gödörbe, de már tudom, hogyan kell kimászni innen.’

Ezt a számomra kedves anekdotát a coach képzésen adta át nekünk a tanárunk. Ezzel szemléltette, hogy abból lesz igazán segítő coach, aki maga is megjárta a mélységet. És ez az a mélység, amit én is megjártam. Megtanultam kimászni a szegénység gödréből és most itt vagyok melletted, hogy megtanítsalak rá, hogyan tudsz kimászni belőle Te is! Készen állsz?t

Több órányi videó anyag
(Értéke: 100,000 Ft)

Minden modulhoz jár egy-egy videó előadás. Ezek minden héten külön témát ölelnek fel, szépen rendszerezve a könnyen emészthetőség érdekében. Nem kell tovább keresgélned YouTubeon, mindent egy helyen megtalálsz! A program videó anyaga 5 témakörre van leosztva – 5 hét alatt – így könnyedén vissza tudod keresni utólag, amire szükséged van, amit esetleg újra szeretnél nézni.

Komplett jegyzetek
(Értéke: 12,990 Ft)

Tudjuk jól, hogy milyen nehéz egyszerre figyelni egy előadásra és közben jegyzetelni, hogy később visszanézhessük a lényeget. Emiatt azonban nem kell aggódnod ebben a programban: a YouTube videóimmal ellentétben itt gyönyörűen kidolgozott, lényegretörő diákkal kísérem az előadásomat, így Neked nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a videót! A diákat pedig .pdf formátumban le is töltheted.

Nyomtatható munkafüzetek
(Értéke: 12,990 Ft)

Ismerős az a szituáció, mikor hónapokon át falod a manifesztációs/önfejlesztős könyveket, videókat, de mégsem változik semmi? Pontosan ennek kiküszöbölésére készítettem külön minden egyes modulhoz több oldalas munkafüzetet, ami GARANTÁLJA, hogy sikerre vidd a manifesztációdat!

exkluzív hipnózis és egyéb audiók
(Értéke: 31,950 Ft)

Egy vadonatúlj, felújított Bőség Hipnózissal valamint egy pénzzel kapcsolatos negatív hitrendszereket feltérképező hipnózis audióval várlak a programban! Mindezek mellé ajándékba kapod a YouTuberól már ismert Manifesztáció Meditáció rövid és hosszú verzióját, valamint egy éjszakai szubliminális audiót és egy nappali megerősítés audiót is!

letöltések
(Értéke: 57,930 Ft)

Nem kell tovább bajlódnod azzal, hogy visszakeresgéld a YouTube-on a meditációimat, audióimat! Ebben a programban mindent bőséggel kapcsolatos termékemet megtalálod: éjszakai szubliminális audiót, nappali megerősítéseket, hipnózisokat letölthető .mp3 audiófájlokként, nyomtatható PDF munkafüzeteket és az előadások diáit – mindent szépen rendszerezve, igényes, felhasználóbarát felületen.

 

saját tempódban dolgozhatsz

Nem tudod megoldani, hogy személyes konzultációkon vegyél részt? Kaotikus az életed és képtelen lennél időhöz kötve – a következő konzultációig – végezni a feladatokat, amiket tőlem kapnál? Vagy esetleg sokkal gyorsabban haladsz a feladataid elvégzésével, mint mások? Nem szereted, kellemetlenül érzed magad, ha be kell vallanod, hogy még nem jutottál el a feladatok elvégzéséig? Akkor ez a saját tempójú program Neked készült! Itt nem vagy időhöz kötve. Ha akarod, 4 hét alatt végzel, de ha máshogy alakul az élet és lassabban haladsz, akkor akár hónapokig is dolgozhatsz vele. Rajtad áll, az irányítás a Te kezedben van!

Örök hozzáférés

Ez a program a Tiéd. Neked készítettem. Attól a pillanattól fogva, hogy feliratkozol rá, addig a pillanatig, amíg az én munkásságom elérhető ez így is marad. Örökké hozzá fogsz férni ehhez a programhoz. Sőt, ha eljön évek múltán a pillanat, hogy felfrissítsem, új tudással töltsem meg ezt a programot, Neked automatikusan frissülni fog – minden további költség nélkül.

Összesen 157,930 Ft értékben!

A szolgáltalásaim digitalizálása által a teljes érték töredékéért dolgozhatsz velem!

Így a Korlátlan Gazdagság Program most kezdvezményes, bevezető áron Tiéd lehet már ma!

Egy összegben

Egyszeri befektetés
Ft 59
990
  • 5 videó előadás
  • 5 gyönyörű, nyomtatható PDF jegyze
  • 5 nyomtatható munkafüzet
  • 6 önfejlesztő audió
  • örök hozzáférés
Népszerű

Részletfizetés

7 hónapra lebontva
Ft 9
990 /hónap
  • 5 videó előadás
  • 5 gyönyörű, nyomtatható PDF jegyzet
  • 5 nyomtatható munkafüzet
  • 6 önfejlesztő audió
  • örök hozzáférés

A program még...

nap
óra
perc
másodperc

...-ig vásárolható meg a kedvezményes, nyitó áron!