Gyakran Ismételt Kérdések

Konzultációval kapcsolatos kérdések

Jelenleg nem vállalok klienseket. Ha az én módszeremmel szeretnél dolgozni, ennek a legjobb módja, hogy elvégzed az élethelyzetedhez / fennálló problémádhoz legjobban passzoló online tanfolyamomat. Ezeket a Tanfolyamok illetve a Webshop menüben is megtalálod.

Erről a Konzultáció menüben találsz egy részletes leírást.

Az aktuális áraimról szintén a Konzultáció menüpontban tájékozódhatsz.

Kizárólag Konzultáció során van lehetőségem tanácsod adni, hiszen rengeteg megkeresést kapok. Emellett pedig mindenki életútja és helyzete különböző, és egy pár soros e-mailből nem derül ki elég információ ahhoz, hogy hatékony megoldást tudjak javasolni.

A Vonzás Törvényével és Manifesztációval kapcsolatos kérdések

A rövid válasz: igen. De hogy ez a személy lesz-e életed társa, azt semmi nem garantálja. Működni fog? Nem biztos. Boldogok lesztek? Elképzelhető, hogy nem. Ha ennek ellenére mégis konkrét személyt szeretnél manifesztálni, úgy ajánlom a Szerelem Megteremtése Programomat, ami végigvezet a teljes folyamaton.

A Vonzás Törvénye univerzális: legyen szó egy új autóról, előléptetésről vagy egészségről, bármit lehetséges manifesztálni. Sőt, minden pillanatban manifesztálsz a domináns hitrendszereid alapján.

Az ember azokon a területeken tapasztal kudarcot, amikkel kapcsolatban túl erősek a negatív hitrendszerei. Ezeken érdemes dolgozni különböző technikákkal. Ezek közül rengeteget találsz a YouTube videóim között, vagy az online programjaim között.

Könnyen lehet, hogy a sorozatos kudarcokkal megteremtettél egy tudatalatti hitrendszert, ami azt mondatja veled, hogy “nekem semmi nem sikerül”. Ez esetben érdemes apróságokkal kezdeni és átforgatni ezt a hitrendszert, arra, hogy “márpedig tudok ezen változtatni”. Ebben a videómban beszélek erről bővebben.

A Facebook csoportomban támogatásra lelhetsz. A közösség és a moderátoraim nagyon aktívak, mindig készen állnak hasznos tanácsokkal, vagy csak néhány kedves szóval. Amikor időm engedi, én is megfordulok itt.

Nem a vizualizáció az egyetlen módja a manifesztálásnak, bár ez a készség is fejleszthető. Azt javaslom, hogy ideiglenesen próbálkozz írásbeli vagy másmilyen manifesztációs technikákkal.

Apró lépésekben kell irányt változtatni ebben az esetben. Napi egy dolgot keresni, amiért hálás lehetsz, ami jól alakult aznap például jó kezdet.

Ebben a videómban beszélek erről bővebben.

Nem érdemes traktálni őket ezzel, mindenki a saját hitrendszerét vetíti ki másokra. Ahogy te magad változni fogsz, meglátod, húzod majd magaddal a környezetedet is.

Online programokkal és egyéb termékekkel kapcsolatos kérdések

Igen! A tanfolyamok teljesen saját tempóban végezhetők. Mindegyik tartalmaz diákat, jegyzeteket és munkafüzetet, illetve ezekhez kapcsolódó videókat, amiket bármikor és akárhányszor újra tudsz nézni.
A tanfolyam úgy van felépítve, hogy minden héten egy új modul válik elérhetővé. Az a tapasztalatom, hogy ha egyszerre hozzáfér valaki az egész anyaghoz, hajlamos (jobb kifejezés híján) “átrohanni” rajta, és nem szánni elég időt a feladatok alapos átgondolására, és arra, hogy “leülepedjen” az információ. Ezt szeretném elkerülni a több hetes formátummal.
Akinek viszonylag jól megy a manifesztálás, de szeretne egy összeszedett formulát. Valamint teljesen kezdőknek, akik szeretnék megkímélni magukat a túl sok információ okozta kudarctól.
Bárkinek, aki kapcslatra vágyik, legyen az kiszemelt személlyel vagy ismeretlennel. Valamint azoknak is, akik a jelenlegi párkapcsolatukat szeretnék javítani.

A Szerelem Megteremtése alapvetően párkapcsolat bevonzásához készült, ezért a feladatok megfogalmazása / képi anyaga is erre van kihegyezve. De ha ettől el tudsz vonatkoztatni, maguk a tecnhikák, amikre megtanítalak benne, teljesen univerzálisak, és bármilyen személyt be lehet velük vonzani, legyen szó akár plátói barátságról, vagy munkakapcsolatról.

Bárkinek, aki krónikus stressztől szenved, aki szeretne egy nyugodtabb életet élni a mai felgyorsult, olykor frusztráló életben. Szorongással küzdők számára szintén hasznos lehet.

Bárkinek, aki javítani szeretne az anyagi helyzetén. Ha előléptetésre vágysz, saját bizniszt szeretnél beindítani, vagy csak szeretnél megszabadulni a hónap végi gyomorgörcstől, ez a program neked szól!

Nem, hiszen mindig lehet tovább fejlődni. És minél gazdagabb valaki, annál több embernek tud adakozni, segíteni!
Az EFT az Érzelmi Felszabadulás Technika (angolul Emotional Freedom Technique) rövidítése és egyfajta akupresszúrás kezelés, melynek során felszínre hozzuk az elnyomott, vagy félt negatív érzéseket, miközben úgynevezett kopogtatással stimuláljuk a szervezet nyugalmi állapotát
A szubliminális jelentése: a tudatos elmének nem érzékelhető. Ez esetben a megerősítések a tudatos elme számára túl halk hangon vannak elrejtve egy audióban, így közvetlenül a tudatlattiba jut a kívánt információ.
A hipnózis során a klienst alfa agyi hullámhosszra irányítja a terapeuta. Ebben az állapotban a szervezet nyugalmi állapotba kerül, így közvetlenül a tudatalattiba jut be a kívánt megerősítések sorozata.
Mindenkinek más szinten van a tudatalatti programja egy-egy adott témával kapcsolatban, ezért ez teljesen egyedi: akad, akinek egy alkalom elég, másoknak 4-6 hét is kevés lehet.

A YouTube csatornámon majdnem 100 órányi videó megtekinthető, ezek között találsz 8 órás éjszakai szubliminális megerősítéseket és meditációs audiókat – mind teljesen ingyenesen megtekinthető és használható.

Kezdd bátran a YouTube csatornámmal! Anno én is ingyenes tartalmakkal kezdtem, majd ahogy sikerült egyre jobb életet és több pénzt manifesztálnom, úgy iratkoztam fel egyre több és több fizetős programra is. De az alapokat bárki elsajátíthatja ingyenes tartalmakból is.

Webshoppal kapcsolatos és technikai kérdések

A termékeim nem fizikai termékek. Minden termék digitális: némelyekhez letöltési linket kapsz, mások a Podia felületén keresztül, belépést követően érhetőek el. Kérlek, először ellenőrizd, nem ment-e a Levélszemét / Spam mappába az értesítő email. Ha ott sincs, vedd fel a kapcsolatot a csapatommal az info@manifesztalj.hu címen, és megoldjuk!

Az .mp3 fájlokhoz szinte bármilyen zenelejátszót használhatsz: Windowson a Groove Music, Macen pedig a Zene program az alapbeállítás. Telefonra szintén letölthető, ez esetben elképzelhető, hogy a böngésződ a fájlok mappába mentette az audiót. 

Banki átutalást el tudunk fogadni ebben az esetben, de kizárólag egy összegben. Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@manifesztalj.hu címen, amennyiben ez megfelel.

VISA, VISA Debit, MasterCard, Discover, JCB vagy American Express kártyával.
Amennyiben részletre szeretnél vásárolni, úgy csak hitelkártyával.

Kérlek, olvasd el a “Sikertelen fizetések” szekciót lejjebb!

Ebben az esetben PayPal-en, vagy Google Pay-en keresztül is tudsz fizetni, illetve megoldható banki átutalás is, de kizárólag egy összegben. Ha az utóbbit választanád, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@manifesztalj.hu címen.

 • Regisztrációkor komplex, erős, egyedi jelszót hozz létre!
 • Helyesen add meg a szükséges adatokat!
 • Ha mégis problémával szembesülsz, keress minket bátran az info@manifesztalj.hu címen!
 • Részletfizetéshez a szolgáltató (Stripe) csak hitelkártyát tud elfogadni.
 • Részletfizetés esetén az összes részlet kifizetésére kötelezettséget vállalsz.
 • A vásárláskor elfogadott összeg az elfogadott időközökben automatikusan ráterhelődik a számládra az összes részlet kiegyenlítéséig (ez alól nem kivétel a hétvége sem).
 • A szolgáltató (Stripe) automatikusan minden hónap ugyanazon napján próbálkozik a levonással, amelyiken megvásároltad (pl.: minden hónap 5-én).
 • A szolgáltató (Stripe) sikertelen fizetés esetén három egymást követő napon próbálkozik az összeg levonásával.
 • Egy részlet három sikertelen levonása után felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben. Ha 14 napon belül nem jelzel vissza erre, úgy a hozzáférés a programhoz törlésre kerül. Amennyiben visszajelzés érkezik és a problémát sikerül megoldanunk, úgy a hozzáférést visszaállítjuk.

Sikertelen fizetések

Általában a kártyát kibocsátó bank által el nem fogadott fizetési megbízás az oka, de az is előfordulhat, hogy távközlési vagy informatikai hiba miatt az engedélykérés el sem jut a kártyát kibocsátó bankhoz. Érdemes újra próbálni, ellenőrizni az adatok helyességét. Amennyiben továbbra is sikertelen a fizetés, úgy érdemes felkeresni a bankot, hogy hagyják jóvá a fizetést. Sajnos láttunk már olyat, hogy a magyar bank a külföldi kártyás fizetést veszélyesnek ítéli meg és emiatt kérdezés nélkül letiltja.

 • A kártya nem alkalmas internetes fizetésre.
 • A kártya internetes használata számlavezető bank által tiltott. Ez esetben kapcsolatba kell lépni a bankkal, hogy hagyják jóvá a fizetést.
 • A kártyahasználat tiltott.
 • A kártyaadatok (kártyaszám, lejárat, CVV / CVC kód) hibásan lettek megadva.
 • A kártya lejárt.
 • Nincs fedezet a tranzakció végrehajtásához.
 • A tranzakció összege meghaladja a kártya vásárlási limitét.
 • A tranzakció során megszakad az internetkapcsolat.
 • A tranzakció időtúllépés miatt sikertelen.

Kártya vagy számla jellegű hiba esetén a számlakibocsátó bankot keresd fel: ők szinte biztosan meg tudják mondani, mi a probléma, és milyen teendőid vannak. Kapcsolati vagy bármilyen egyéb technikai jellegű hiba esetén, ha többszöri próbálkozásra sem sikerül, vedd fel velünk a kapcsolatot, és keresünk megoldást!

Egyéb / személyes kérdések

Kizárólag az info@manifesztalj.hu e-mail címen, az asszisztensemen keresztül.

A Facebook és Instagram megbízhatatlansága miatt döntöttem úgy, hogy minden levelezést csak e-mailben folytatunk, ezeket a platformokat egyáltalán nem olvassuk. A privát Facebookomra érkező üzenetfelkéréseket szintén nem olvasom.

Dr Joe Dispenza és Dr Bruce Lipton azok, akik tudományos közegből a legnagyobb hatást gyakorolták rám.

A Centre of Excellence, a Global Sciences Foundation illetve a The Academy of Modern Applied Psychology nemzetközileg akkreditált tanfolyamait végeztem el:

 • neuroplaszticitás
 • NLP
 • hipnoterápia
 • life coaching
 • epigenetika
 • táplálkozási tanácsadó
 • légzésterápia
 • és ho’oponopono témákban.

Folyamatosan gyarapítom a tudásomat, és mindig azon dolgozom, hogy tovább bővíthessem ezt a listát.

Dr Joe Dispenza könyvei kronológiai sorredben
Eckhart Tolle: A most hatalma

YouTube csatornával kapcsolatos kérdések

Ha a YouTube keresőmezőjébe beírod a nevemet, kiadja a csatornámat és a videóimat is, de találsz linket minden közösségi média oldalamon és a honlapomon is. Ha már a csatornámon vagy, a “Videók” fülre kattints: a nagyítóval tudsz kulcsszavakra rákeresni, illetve nézettség vagy dátum szerint rendszerezheted is őket.

Minden videóm alatt megtalálod a Feliratkozás gombot – ha feliratkoztál, minden általam közzétett videó meg fog jelenni a feededben, és biztosan nem maradsz le az új tartalmaimról

A webshopomból történő minden vásárlással engem támogatsz. Ha kikapcsolod a reklámblokkolót, amikor a csatornámat nézed, a videóimban elhelyezett hirdetésekből van egy kis bevételem, a csatornámra való feliratkozás és a videóim lájkolása pedig segít abban, hogy a YouTube minél több emberhez eljuttassa a videóimat. Ha ezen felül egy jelképes összeggel szeretnél támogatni, a videóim leírásában találsz PayPal linket – természetesen ezt nem várom el senkitől, de nagyon hálás vagyok érte