Téged is gyötör a magány? csalódottság? elhagyatottság? sóvárgás? szeretethiány?

Vagy esetleg...

Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor a legjobb helyen jársz!

Gondoltad volna, hogy a privát klienseim nagy része szerelem témakörben kér segítséget?

Ha esetleg ismeretlenül toppantál be hozzám, bemutatkozom: Prepok Zsuzsi vagyok, YouTube előadó, NLP és life coach, hipnoterapeuta, valamint manifesztációs szakértő. 

Az évek során, amit coachként töltöttem, nem győztem csodálkozni rajta, hogy miért párkapcsolati/szerelem témában keres meg a legtöbb ember. Azon szerencsések közé tartozom, akiknek ez a témakör sosem okozott problémát. Nekem más életterület a gyengepontom. Így mindig némi rácsodálkozással, hitetlenkedéssel hallgattam eleinte a barátaim, majd később a klienseim beszámolóit csalódásokról, kétségbeesett párkeresésekről, megcsalásokról, reménytelen szerelmi háromszögekről. 

Eltelt két év, amióta az első kliensemet végigvezettem azon a folyamaton, hogyan tudja meghódítani a kiszemeltjét. Azóta 100-nál is több emberrel dolgoztam szerelem megteremtésén. Sokan feladták, sokan meggondolták magukat egy személlyel kapcsolatban. De voltak rengetegen, akik a belefektetett közös munka eredményeként ma már boldog párkapcsolatban élnek. Nem győzöm csodálni a jeggyűrűs vagy pocakos fotókat, amiket kapok azoktól a kliensektől, akik sikerrel jártak. 

De vajon mi a titkuk ezeknek az embereknek? Hiszen mindannyian ugyanazt a tanácsot kapják tőlem, ugyanazon a folyamaton vezetem őket végig. Mégis, nem mindenkinek sikerül. 

Egy ideje ezen a kérdésen töprengtem, hogy hogyan tudnám minimalizálni a szerelmi kudarcokat a klienseim számára? Hogyan tudnám összesűríteni a manifesztációs és tudományos tudásomat és belepréselni a szerelem témakörébe úgy, hogy egy lépésről lépésre kivitelezhető, mindenki számára elérhető módom tudjam átadni? Ennek eredményeként született meg egy új programom, a Szerelem Megteremtése Program, amiben megosztom minden tudásomat, minden praktikámat, hogy garantált legyen a siker. 

Hosszú hetek munkáját követően végre készen áll a Program a nagyközönség számára! Itt és most elsők között jelentkezhetsz arra a programra, ami végre elhozza Neked az áhított szerelmet, a biztonságot nyújtó, tökéletes párkapcsolatot!

Mit nyersz ezzel a programmal?
Mit tartalmaz?

Több órányi videó anyag

A YouTube videóimmal ellentétben itt kizárólag szerelem manifesztálása lesz a téma. Nem kell tovább keresgélned YouTubeon, mindent egy helyen megtalálsz! A program videó anyaga 4 témakörre van leosztva – 4 hét alatt – így könnyedén vissza tudod keresni utólag, amire szükséged van, amit esetleg újra szeretnél nézni.

Komplett jegyzetek

Tudjuk jól, hogy milyen nehéz egyszerre figyelni egy előadásra és közben jegyzetelni, hogy később visszanézhessük a lényeget. Emiatt azonban nem kell aggódnod ebben a programban: a YouTube videóimmal ellentétben itt gyönyörűen kidolgozott, lényegretörő diákkal kísérem az előadásomat, így Neked nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a videót! A diákat pedig .pdf formátumban le is töltheted.

Nyomtatható munkafüzetek

Ismerős az a szituáció, mikor hónapokon át falod a manifesztációs/önfejlesztős könyveket, videókat, de mégsem változik semmi? Na, ennek kiküszöbölésére készítettem külön minden egyes modulhoz több oldalas munkafüzetet, ami GARANTÁLJA, hogy sikerre vidd a manifesztációdat!


exkluzív hipnózis és meditációs audiók

Ehhez a programhoz készítettem két teljesen új hanganyagot: egy meditációs és egy hipnózis audiót. Mindezek mellé ajándékba kapod a YouTuberól már ismert Manifesztáció Meditáció rövid és hosszú verzióját!

saját tempódban dolgozhatsz

Nem tudod megoldani, hogy személyes konzultációkon vegyél részt? Kaotikus az életed és képtelen lennél időhöz kötve – a következő konzultációig – végezni a feladatokat, amiket tőlem kapnál? Vagy esetleg sokkal gyorsabban haladsz a feladataid elvégzésével, mint mások? Nem szereted, kellemetlenül érzed magad, ha be kell vallanod, hogy még nem jutottál el a feladatok elvégzéséig? Akkor ez a saját tempójú program Neked készült! Itt nem vagy időhöz kötve. Ha akarod, 4 hét alatt végzel, de ha máshogy alakul az élet és lassabban haladsz, akkor akár hónapokig is dolgozhatsz vele. Rajtad áll, az irányítás a Te kezedben van!

letöltések

Nem kell tovább bajlódnod azzal, hogy visszakeresgéld a YouTube-on a meditációimat, audióimat! Ebben a programban mindent megtalálsz, ami szerelem manifesztálásához szükséges: letölthető .mp3 audiófájlokat, .pdf munkafüzeteket és az előadások diáit – mindent szépen rendszerezve, igényes, felhasználóbarát felületen.

Örök hozzáférés

Ez a program a Tiéd. Neked készítettem. Attól a pillanattól fogva, hogy feliratkozol rá, addig a pillanatig, amíg az én munkásságom elérhető ez így is marad. Örökké hozzá fogsz férni ehhez a programhoz. Sőt, ha eljön évek múltán a pillanat, hogy felfrissítsem, új tudással töltsem meg ezt a programot, Neked automatikusan frissülni fog – minden további költség nélkül.

A vásárlók visszajelzései

Nos? Készen állsz befektetni a saját boldogságodba?

A programra most kezdvezményes, promóciós áron jelentkezhetsz!
Ne szalaszd el ezt a kivételes alkalmat!

Egy összegben

Egyszeri befektetés
Ft 49
990
  • 4 videó előadás
  • 4 gyönyörű, nyomtatható PDF jegyzet
  • 4 nyomtatható munkafüzet
  • 4 önfejlesztő audió
  • örök hozzáférés
Népszerű

Részletfizetés

3 hónapra lebontva
Ft 18
990 /hónap
  • 4 videó előadás
  • 4 gyönyörű, nyomtaható PDF jegyzet
  • 4 nyomtatható munkafüzet
  • 4 önfejlesztő audió
  • örök hozzáférés

A program még...

nap
óra
perc
másodperc

...-ig vásárolható meg a kedvezményes, nyitó áron!

Ne várasd tovább a szerelmet!

Iratkozz fel most!