A Korlátlan Gazdagság Program NEKED készült!

Eleged van abból, hogy...

Vagy csak...

Bármelyikről is legyen szó, segítek neked elérni a célod!

Nincs különbség 100 Ft és 1 millió Ft manifesztálása között...

…mégis számtalan nézőm keres meg azzal, hogy bár az élet más területein sikeresen teremti meg a vágyait, éri el céljait, a pénzügyi helyzetén nem tud változtatni. Miért van ez? Máris kifejtem.

Előtte azonban szeretnék bemutatkozni. Prepok Zsuzsi vagyok, Skóciában élő NLP és Life Coach, valamint hipnoterapeuta. Kisgyerekként folyamatosan megtapasztaltam, milyen érzés, hogy nekem nem elérhető, ami a többi gyereknek igen. Mi nem engedhetjük meg magunknak. Sítáborok, márkás cipők, tengerparti nyaralások – ezek nekem egy más világ szimbólumai voltak. Felnőve újra meg kellett tapasztalnom, immár két pici gyerek édesanyjaként a nélkülözést. A hirtelen válásomat követően azon kaptam magam, hogy egyedül maradtam külföldön a lányaimmal, munka nélkül, család nélkül, segítség nélkül. Ekkor szembesülnöm kellett azzal, hogy vagy bevetem minden manifesztációs tudásomat és megteremtem magunknak a pénzügyi biztonságot, vagy ki tudja, mi lesz… Évek kemény munkájával, próbálkozásaival, tanulásával elértem a célomat. Mára egy olyan pénzügyi biztonságban élünk, amiről soha életemben álmodni sem mertem!

És most, évek múltán, több évnyi gyakorlattal a hátam mögött szeretném Neked is átadni ezt a tudást! Szeretném megosztani Veled mindazt, ami nekem bevált. Kikísérleteztem, hogy mi működik és mi nem, mi a menete a gazdagság manifesztálásának. A Korlátlan Gazdagság Program végigvezet Téged azon a folyamaton, ami nekem is megteremtette az életemben a pénzügyi szabadságot, bőséget. 

Megéltem, megtapasztaltam a szükséget, a szűkölködést, a szegénységet. Senkinek nem kívánom az álmatlan éjszakákat, a gyomorgörcsöt, a torokszorítást, a folyamatos aggódást. Éppen ezért szeretném minél több emberhez eljuttatni az eszközt, ami segít kikecmeregni a gödörből.

Volt egyszer egy férfi, aki borongós gondolataiba merülve nem vette észre, hogy az útját egy gödör keresztezi és belezuhant. Hiába kiabált, senki nem sietett a segítségére – az emberek oda se nézve elmentek a gödör mellet. Hiába próbált kimászni, minduntalan visszazuhant. Fáradt volt, nyomorultul érezte magát, egyre reménytelenebbnek érzete, hogy bárki a segítségére siet, hogy valaha kijut a gödörből. 

Újra segítségért kiálltot mégis, és ezúttal úgy tűnt, valaki észrevette. Egy orvos bukkant fel a gödör szélén, kérdezgetni kezdte, mi a panasza, hol sérült meg? A férfi frusztráltan felsorolta a sérüléseit. Az orvos előkapott a táskájából egy receptet, amire felírt egy erős fájdalomcsillapítót, majd átnyújtotta a férfinak és tovább állt. 

A férfi kétségbeesetten kiáltott utána, de hiába. Ekkor feltűnt egy újabb arc a gödör szélén. Mégiscsak meghallotta valaki. Ezúttal egy pszichológus sietett segítségére. A férfi elhadarta, hogy beleesett ebbe a gödörbe és nem tud kimászni. A pszichológus figyelmesen hallgatta, közben bólogatott, hümmögött. Majd megkérdezte, mióta van a gödörben, hogyan esett bele, mi vezetett idáig? A férfi válaszolt erre. A pszichológus pedig levonta a következtetést, hogy bizonyára a múlt vezetett ide, minden korábbi lépése a gödör felé vezette a gyerekkorától kezdve. Majd ránézett az órájára, megígérte, hogy legközelebb tovább boncolgatják a problémát és elment.

A férfi ekkor már teljesen maga alatt volt. Nem látott kiutat. Nem kiáltott segítségért. Nem próbált meg kimászni. Csak csendben bámult maga elé és az arcát könnyek csíkozták.

Váratlanul egy újabb arc bukkant fel a feje fölött. Lekiáltott a férfinak: ‘Segítsek kimászni?’. A férfi erőtlenül bólintott, mire a illető se szó, se beszéd beugrott a gödörbe.  A férfi meghökkenten kiáltott fel: ‘Ennek mi értelme volt? Most ketten ragadtunk itt!’. Erre a másik fél csak ennyit felelt: ‘Egyszer én is beleestem ebbe a gödörbe, de már tudom, hogyan kell kimászni innen.’

Ezt a számomra kedves anekdotát a coach képzésen adta át nekünk a tanárunk. Ezzel szemléltette, hogy abból lesz igazán segítő coach, aki maga is megjárta a mélységet. És ez az a mélység, amit én is megjártam. Megtanultam kimászni a szegénység gödréből és most itt vagyok melletted, hogy megtanítsalak rá, hogyan tudsz kimászni belőle Te is! Készen állsz?