Hogyan zajlik egy konzultáció velem?

A pszichológussal vagy kineziológussal ellentétben a velem való konzultáció központi eleme, hogy különböző feladatokkal megoldást kínálok a fennálló problémára. A velem való beszélgetés során van lehetőség ‘kibeszélni’ az aktuális problémát, de a fő feladatunk az elme újrahuzalozása, hogy pár alkalom elteltével az adott probléma teljesen megszűnjön. Emiatt az eltérő séma miatt hozzám nincs szükség heti rendszerességgel járni, mint mondjuk egy pszichológushoz. 

Egy-egy alkalom során a kliens először elmondja, mi az, ami nem működik az életében, hol tapasztal problémát. Ezt követően közösen kidolgozzuk az elérni kívánt célt. Feltárjuk a probléma gyökerét – azaz, milyen negatív tudatalatti hitrendszer eredményezi az aktuális problémát. Végül elkezdünk dolgozni rajta különböző technikákkal, hogy szisztematikusan megszűntessük a negatív hitrendszereknek megegyező idegi összeköttetéseket az agyban, valamint kialakítani az új idegi pályákat – amik majd új, immár építő tudatalatti hitrendszereket eredményeznek majd.

A konzultációk Skype-on vagy Viberen zajlanak, 30 vagy 60 perces blokkokban, ezek aktuális árát a lenti táblázat tartalmazza, amit PayPal-en keresztül bankkártyával vagy banki átutalással tudsz fizetni. Az ehhez szükséges fizetési adatokat a kiállított számla fogja tartalmazni. Tollon és papíron kívül nincs szükség egyébre.  

Amennyiben úgy érzed, szívesebben dolgoznál egyedül az én módszeremmel, sok szeretettel tudom ajánlani alternatívaként az alábbi Manifesztációs Workshopomat:
https://zsuzsiprepok.podia.com/manifesztacios-workshop

jelenlegi tarifáim

60 perc

Ft 25,000
/1 alkalom
  •  

4x60 perces csomag

Ft 90,000
/4 alkalom
  •  

Amennyiben nem rendelkezel bank- vagy hitelkártyával, nem boldogulsz az online foglalással, vagy más pénznemben szeretnél fizetni, keress minket bátran az info@manifesztalj.hu email címen vagy használd az alábbi űrlapot: